Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Verotuksessa ikäsyrjinnän on loputtava

Mielipide
 
Jukka Jalonen

Haluammeko jatkaa eläkeläisten nöyryyttämistä demariministerien viitoittamalla tavalla? Työeläkeindeksin tarkoitukselliset leikkaukset ja eläkkeiden kohtuuttoman korkea verotus muihin ansiotuloihin verrattuna ovat heikentäneet jatkuvasti eläkkeiden ostovoimaa merkittävästi.

Yhä useampi kansalainen näkee tulevaisuutensa Suomessa synkkänä ja harkitsee lähtöä maihin, joissa eläkeläisiin suhtaudutaan ystävällisemmin. Myös maassamme tarjolla olevan hoivan taso ja hinta ajavat väkeä samaan suuntaan.

Demariministerien uhkailut valtiosopimusten muuttamisesta tai verohallinnon ehdotus jäähyväisverosta eivät kuulu enää tälle vuosikymmenelle. Nämä toimet saavat vain yhä useammat kansalaiset harkitsemaan maasta lähtöä ennen kuin se on liian myöhäistä.

Oikea tapa hoitaa asia olisi se, että ikäsyrjintä lopetetaan ja verotus kohtuullistetaan kaikille. Kyllä suomalainen haluaa maksaa verot omaan kotimaahansa, jos hän pitää niitä oikeudenmukaisina.

Tulevissa vaaleissa onkin kyse kaiken muun ohella siitä, millä tiellä haluamme maamme olevan ja millaisen tulevaisuuden haluamme antaa lapsillemme.

Jukka Jalonen
Espoo

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat