Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Huipulta hallittuun tyhjiöön

Mielipide
 
Jaana Hautala Hanna Kölhi

Me palvomme urheilijoita. He tuovat energiaa. Elämme ja hengitämme yhteistä unelmaa. Onnistunut suoritus on myös meidän onnistumisemme. Iloitsemme ja elämme menestystä, mutta pettymyksen jätämme urheilijan itsensä kannettavaksi.

Mitä tapahtuu, kun valokeila sammuu ja pukukopin ovi menee viimeisen kerran kiinni? Annettuaan kaikkensa vastassa on tyhjiö. Kukaan ei annakaan takaisin, kukaan ei soita, rutiinit ovat hukassa ja tukiverkko hajoaa. Uudeksi titteliksi tulee entinen urheilija.

Asiat voisivat myös mennä toisin. Entäpä jos valokeilan sammuttua ja pukukopin oven mentyä kiinni olisi paikka, mihin mennä? Paikka, jossa olisi turvallista olla juuri sellainen kun on, saisi jakaa oman tarinansa muiden samankaltaisten kanssa – voimaantua ja vapautua menetyksestä ja häpeästä sekä suunnata kohti tulevaisuutta.

Entinen urheilija voisi olla ylpeä siitä, mitä on ollut ja innostua siitä, mitä tulee. Hän voisi luoda itselleen merkityksellisen, omannäköisen elämän: nousta hallitusti huipulle urheilu-uran jälkeen oman elämänsä johtajaksi.

Jaana Hautala
Hanna Kölhi
Espoo

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat