Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Puhe "viihdeilmailusta" väheksyy alan toimijoita

Mielipide
 
Seppo Lehtovuori

Helsingin Sanomat on johdonmukaisesti nimittänyt kirjoituksissaan Helsinki-Malmin lentoasemaa harrasteilmailukentäksi, mikä väheksyy meidän siellä ilmailun ammateissa toimivien merkitystä lisäarvon tuottajina tälle yhteiselle Suomellemme.

Helsingin kaupunkisuunnittelulautakunnan varapuheenjohtaja Osmo Soininvaara (vihr) pani vielä paremmaksi kutsumalla Malmia "viihdeilmailukentäksi" (HS Kaupunki 25. 4.). Olen pitänyt Soininvaaraa fiksuna miehenä, vaikka edustammekin usein erilaisia näkökantoja. Tämä lausahdus osoitti kuitenkin vakavaa harkintakyvyn puutetta. Useinhan juuri vihreät ovat paheksuneet toisten puolueiden ylilyöntien leimaamista huumoriksi.

Edustamani yritys huoltaa noin puolet maamme siviilihelikoptereista, ja osa huollosta on Puolustusvoimien ja Rajavartiolaitoksen helikopterihuoltoa. Viihdymme työssämme, ja erityisesti Malmilla.

Toimimme omissa tiloissamme, joiden uushankinta-arvo on noin miljoona euroa ja reaaliarvo miinusmerkkinen. Maanvuokrasopimuksen umpeutuessa meidät velvoitetaan purkamaan rakennuksemme ja saattamaan tontti alkuperäiseen tilaansa.

Toivon Helsingin kaupungin ja valtion päättäjiltä sekä virkamiehiltä yhteiskuntavastuuta Malmin yrityksistä ja niiden henkilökunnista. Tämä epävarmuuden tila haittaa jo merkittävästi useimpien yritysten liiketoimintaa.

Yritysten siirtyminen jonnekin muualle voi osoittautua taloudellisesti mahdottomaksi, kun matto vedetään alta ja näytetään ulko-ovea.

Seppo Lehtovuori
toimitusjohtaja
Helitech Oy

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat