Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Keskustan vaalivoitto ei lupaa hyvää Helsingille

Mielipide
 
Jaakko Tuononen

Helsinkiläisten on syytä olla huolissaan, kun eräät kansanedustajat sekaantuvat Helsingin asioihin aivan hävyttömällä tavalla. Keskustan Antti Kaikkonen ja perussuomalaisten Tom Packalén puhuvat, miten Malmin lentokenttäasiasta pitää tehdä hallituskysymys (HS Kaupunki 25. 4.).

Mielestäni tämä on hävytöntä jo tehtyjen päätösten halveksuntaa ja osoittaa, mitä asiaa nämä tahot ajavat. Eivät ainakaan köyhien ja asunnottomien helsinkiläisten asiaa. He ajavat pienen eliittiporukan asiaa helsinkiläisiä vastaan. Mutta mistä syystä, sitä sopii kysyä.

Keskustan ja perussuomalaisten vaalivoitto ei lupaa mitään hyvää helsinkiläisille. Siitä saatiin nyt ensimmäiset merkit tässä Malmin lentokenttäasiassa.

Malmin lentokenttäalue on mitä parhain alue asuntorakentamiseen, kun siellä on kaikki infra jo valmiina. Harrastelentämiselle löytyy varmasti parempi paikka kuin kaupunkialue.

Ehkä keskustan ja perussuomalaisten mielestä helsinkiläiset pitää asuttaa Sipoonkorpeen, ja pienelle harrastajapiirille pitää taata mahdollisuus harrastella Helsingin kaupungin rajojen sisällä.

Ovat ne aikamoisia herroja nämä vaalivoittajat.

Jaakko Tuononen
Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat