Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Aivan kaiken ei tarvitse olla Helsingissä

Mielipide
 
Osmo Soininvaara

Jukka Sulku ja Seppo Lehtovuori pahoittivat mielensä ilmaisusta "viihdeilmailu" (HS Mielipide 28. 4.). Molemmat halusivat korostaa, että Malmin kentällä on myös tärkeitä hyötytoimintoja.

Niin onkin, mutta niille on löydetty korvaavat paikat esimerkiksi Helsinki-Vantaalta ja Santahaminasta. Vain harrastetoiminta, jota kutsuin viihdeilmailuksi, joutuu etsiytymään markkinaehtoisesti muualle.

En voi myöskään ymmärtää, että Malmin kenttä olisi ainoa paikka Suomessa, jossa voidaan kouluttaa lentäjiä. Aivan kaiken Suomessa ei tarvitse olla Helsingissä. Sairaanhoidon opiskelijat joutuvat hakeutumaan Helsingistä koulutettavaksi Tornioon.

Helsingin maankäytölle lentotoiminnan päättyminen Malmilla on hyvin tärkeää. Kyse ei ole vain itse kentän alueesta, 140 hehtaarista, vaan myös kentän ympärillä olevasta melun ja lentoturvallisuuden vuoksi rakennuskiellossa olevasta noin 170 hehtaarin alueesta. Vapautuvalle noin 300 hehtaarin alueelle voidaan väljästikin kaavoittaen ja viheralueita suosien kaavoittaa asunnot 20 000–25 000 ihmiselle.

On aika vaikea ratkaista asuntopulaa, jos mihinkään ei saa rakentaa.

Osmo Soininvaara
Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat