Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Keskustan perhelinjaus lupaa hyvää

Mielipide
 
Juha Jämsä

Keskustan perhelinjaus lupaa hyvää alkavalle hallituskaudelle. Linjapaperin mukaan politiikan tehtävä ei ole määrittää hyvää mallia ja muotoa perheelle vaan tarjota paras mahdollinen tuki erilaisissa elämäntilanteissa olevien perheiden pärjäämiselle ja lapsen edun toteutumiselle. Muutenkin puolueen ohjelma huomioi perheiden moninaisuuden hyvin laajasti.

Kun tämä periaate muistetaan hallitusohjelmaneuvotteluissa ja otetaan aidosti huomioon hallituksen työssä, ollaan vallankumouksellisen perhepolitiikan äärellä. Vaikka perheiden moninaisuus on ollut ihmisten arkea jo pitkään, uusikin lainsäädäntö katsoo perhettä usein kapeasti. Vanhan mallin mukaan on helppo mennä. Silloin ei tarvitse huomioida elämää häiritsevää todellisuutta.

Toivotan keskustalaiselle perhepolitiikalle menestyksellistä vaalikautta! Tarvetta perheiden moninaisuuden huomioivalle politiikalle riittää. Lapsen huoltoa ja tapaamista koskevan lain tulee huomioida erilaiset perhe- ja asumisjärjestelyt. Lapsella tulee olla oikeus kaikkiin tosiasiallisiin vanhempiinsa.

Kaikilla vanhemmilla tulee olla yhtäläinen oikeus niihin etuuksiin, jotka varmistavat lapselle asianmukaisen hoidon. Monimuotoiset perheet -verkoston järjestöt ovat tukena tässä työssä.

Juha Jämsä
toiminnanjohtaja, Sateenkaariperheet ry

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat