Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pitääkö panna suu säkkiä myöten?

Mielipide
 
Eero Suominen

Tasavaltaan on ryhdytty kokoamaan hallitusta, joka valtionvarainministeriön selvitysten pohjalta määrittelee valtiontalouden sopeutustoimet lähtien vanhasta kansanviisaudesta: suu on pantava säkkiä myöten. Akateemiset talousoppineet ovat taas varoittaneet, että julkisten menojen leikkaukset aiheuttavat entistä suuremman työttömyyden ja pahentavat kriisiä.

Vastakkaiset näkemykset herättävät kansalaisissa hämmennystä. Talonpoikaisjärjen mukaan loputtomiin ei voida elää velaksi. Onko niin, että professoreiden teorioiden mukaan velkaa voidaan ottaa talouden laskukauden aikana edellyttäen, että nousukauden aikana vastaavasti velkaa lyhennetään?

Jos kehotukset jatkuvaan velkaantumiseen perustuvat tähän olettamaan, se osoittaa politiikan realiteettien tajun puutetta.

Ymmärrämme hyvinvointiyhteiskunnan rahoituksen paljolti perustuvan vientituloihin. Uutisissa luvataan tuhansia uusia työpaikkoja, jos Pisararata rakennetaan.

Olisi hyvä tietää, minkä alan vientitulot tämän elvytystoimen avulla kasvavat ja mihin tämä olettama suomalaisten vientituotteiden kilpailukyvyn paranemisesta Pisararata-hankkeen avulla perustuu.

Eero Suominen
diplomi-insinööri. Espoo

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat