Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hakaniemen hallin kotoinen luonne tulee säilyttää

Mielipide
 
Anne Marie Ahonen

Kaupunkisivuilla (HS 13.5.) kirjoitettiin, että Hakaniemen hallin remontin suunnittelussa aiotaan kuunnella hallissa toimivia yrittäjiä.

Halli on monille helsinkiläisille ja myös turisteille kotoinen, persoonallinen kauppapaikka, jota arvostetaan. Monet hallin yrittäjistä ovat sanan varsinaisessa merkityksessä pienyrittäjiä. Asiakkaana arvostan erityisesti sitä, että tunnen yrittäjät ja heidän tuotteensa. Saan myös aina ystävällistä ja yksilöllistä palvelua.

Meillä Suomessa on vähän pieniä ja yksilöllisiä puoteja, jotka luovat oman kotoisen tunnelmansa. Hakaniemen hallin rosoista tunnelmaa ei tulisi muuttaa steriiliksi, viimeisen designin mukaiseksi.

Monet hallissa toimivat yrittäjät pelkäävät remontin muuttavan hallin nykyistä luonnetta ja sitä, että kulut nousevat liian korkeiksi toiminnan jatkamiselle.

Asiakkaana en mene halliin kalusteiden tai seinien värin vuoksi vaan yrittäjien palvelujen vuoksi. Vetoankin asiaa valmisteleviin tahoihin, että hallissa toimivia yrittäjiä kuunnellaan aidosti eikä Hakaniemen hallin luonnetta muuteta.

Anne Marie Ahonen
Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat