Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lisää hevosia ja heinäpeltoja?

Mielipide
 
Timo Korpela

Juha Sipilän (kesk) selluhallituksen ohjelman kohdan "Biotalous ja puhtaat ratkaisut" kymmenen vuoden strateginen tavoite on muotoiltu näin: "Suomi on bio- ja kiertotalouden sekä cleantechin edelläkävijä." Tavoitteen saavuttamiseksi on kuvattu viisi hallituskauden kärkihanketta. Niistä yhden otsikkona on "Hiilettömään, puhtaaseen ja uusiutuvaan energiaan kustannustehokkaasti". Siinä sanotaan muun muassa, että "uusiutuvan energian osuus 2020-luvulla nousee yli 50 prosenttiin ja omavaraisuus yli 55 prosenttiin".

Tarkemmassa luettelossa kerrotaan esimerkiksi, että "luovutaan hiilen käytöstä energiantuotannossa ja puolitetaan tuontiöljyn käyttö kotimaan tarpeisiin 2020-luvun aikana".

Ja vielä: "Nostetaan liikenteen uusiutuvien polttoaineitten osuus vuoteen 2030 mennessä 40 prosenttiin."

Kovia tavoitteita on muitakin, mutta luettelon ainoa selkeästi nimetty keino on tämä: "Sallitaan hevosen lannan käyttö energiantuotannossa." Muuten asioita lähinnä tuetaan, kannustetaan ja edistetään.

Lämmin onnitteluni Hippokselle onnistuneesta lobbauksesta. Kovat ilmastosodan tavoitteet vaativat kovat aseet. Lisää hevosia ja heinäpeltoja?

Timo Korpela
Espoo

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat