Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Käytöstavat koskevat myös hallituksessa istuvia

Mielipide
 
Jussi Hievanen

Tuula Koivunen (HS Mielipide 4. 6.) oli tuohtunut opposition edustajien huonosta käytöksestä eduskunnan täysistunnossa. Hän suositteli kesälukemiseksi Käytöksen kultaista kirjaa.

Onkohan kirjassa kappaletta, joka koskee sumutusta, pimitystä ja muunneltua totuutta? Olisi ainakin syytä, sillä niin huonoa kuluttajansuojaa kuin juuri käydyissä eduskuntavaaleissa esiintyi, on vaikeaa kuvitella millään muulla alueella kuin politiikassa. Olisivatko äänestäjät antaneet äänensä todella niille, jotka nyt kohdistavat kovat leikkaukset juuri huono-osaisiin kansalaisiimme?

Taloutemme perusongelmat olivat hyvin tiedossa kaikilla puolueilla. Ne eivät muuttuneet vaalien jälkeen. Äänestäjille olisi pitänyt kertoa avoimesti, keihin leikkaukset aiotaan kohdistaa ja millä suuruudella.

Juha Sipilä (kesk), Alexander Stubb (kok) ja Sanni Grahn-Laasonen (kok) vastustivat vaalien jälkeenkin koulutukseen kohdistuvia satojen miljoonien eurojen leikkauksia. Kaiken huipuksi Grahn-Laasonen otti kaiken tämän jälkeen opetusministerin postin itselleen ja teki täyskäännöksen opetuksen leikkauksiin.

Millaisen mallin tällainen käytös antaa nuorille politiikan raadollisuudesta?

Millään ei ole mitään väliä, ja nukkuvien puolue vahvistaa asemiaan entisestään.

Jussi Hievanen
Hyvinkää

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat