Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Juha Sipilä on osoittanut johtajuutta

Mielipide
 
Anssi Mäkinen

Tuula Uurtio kyseli (HS Mielipide 18. 6.) Juha Sipilän johtajuuden perään. Uurtion mielestä "toivomusten" esittämisen sijaan Sipilän tulisi vain tehdä selvät päätökset ja toteuttaa ne.

Uurtion kommentti on erikoinen, koska nyt alkukesällä olemme saaneet pitkästä aikaa nähdä johtajuutta valtioneuvostossa. Sipilä on ottanut ohjakset käsiinsä. Toki toteutuksiin on vielä matkaa, mutta vastahan hallitus saatiin kasaan. Jos mietimme edellisiä hallituksia, nimenomaan johtajuus on ollut niistä tipotiessään. Edellisen ja nykyisen hallituksen alkua ei voi mainita edes samassa lauseessa, niin erilaiset ne olivat.

Suomella on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus uudistuksiin, kun Sipilä tuli hallituksen johtoon takaovesta, epäpoliittisena ja todellista johtamiskokemusta omaavana henkilönä. Minulla on vahva usko Sipilän kykyyn tehdä suuria muutoksia Suomen kurssiin. Tästä olemme jo nähneet vilahduksia.

Huomiona vielä, etten äänestänyt keskustaa näissä vaaleissa, joten kannanottoni Sipilää kohtaan on täysin objektiivinen.

Anssi Mäkinen
vanhempi rikoskonstaapeli, Vantaa

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat