Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sairauslomalta palaavaa tulee tukea

Mielipide
 
Töihin palannut

Pitkältä sairauslomalta töihin palaaminen on haaste niin töihin palaavalle kuin työyhteisöllekin. Tällaisessa tilanteessa työyhteisön jäsenten on hyvä ymmärtää, miten parhaiten tukea töihin palaavaa omilla toimillaan.

On hyväksyttävä, että sairastuneen ihmisen elämässä tärkein asia on terveys. Vaikka työmotivaatio on poissaolon jälkeen hyvä, työ tai työpaikkaan liittyvät asiat eivät ole sillä hetkellä niin tärkeitä kuin ennen sairastumista.

Paras tapa työyhteisön jäsenille tukea pitkän poissaolon jälkeen töihin palaavaa on se, että omat työt pyritään tekemään mahdollisimman hyvin. Lisäksi on erityisen tärkeää huolehtia, että sairastuneen vastuualueen työt hoidetaan sairausloman aikana niin hyvin, että töihin palaavalle ei seuraa niistä ylimääräistä työtä töihin palaamisen jälkeen.

Tilanteessa, jossa elämän prioriteetit ovat hetkellisesti tai pysyvästi muuttuneet aiemmasta, on tärkeää, että työyhteisön muiden jäsenten työmoraali on hyvä. Se auttaa töihin palaavaa innostumaan taas työstään.

Töihin palannut
Julkaisemme kirjoituksen
poikkeuksellisesti nimimerkillä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat