Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Milloin opitaan juhlimaan ilman viinaa?

Mielipide
 
Erkki Poikonen

Nimimerkki Sairas itsekin kirjoitti (HS Mielipide 8. 7.), että alkoholismin hoidossa vertaistuki on hyvin tärkeää. Tämä oli erinomainen puheenvuoro vakavassa asiassa.

Alkoholismi on sairaus, jota pitää yrittää hoitaa kaikin mahdollisin keinoin. Paitsi että alkoholismi tuhoaa sairastuneen itsensä se aiheuttaa suunnattomia kärsimyksiä myös hänen perheelleen. Kun alkoholin ongelmakäyttäjiä on Suomessa jopa puoli miljoonaa, alkoholismi koskettaa hyvin monia.

Miksei kukaan puhu täysraittiudesta? Miksi puhutaan raivoraittiudesta? Miksei kukaan suosittele nuorille tervettä ja täysraitista elämäntapaa vaan kohtuullisuutta?

Kaikki alkoholistit ovat ensin olleet kohtuukäyttäjiä, mutta kun alkoholi aiheuttaa riippuvuutta ja elämäntilanne muuttuu, veteen piirretty raja ylittyy. Milloin opitaan elämään ja juhlimaan kokonaan ilman viinaa? Se on ainoa ja helppo tapa välttää riski sairastua. Kerrotaan nuorille, että pahalle ei pidä antaa pikkusormeakaan, sillä muuten se vie helposti niin rahat, terveyden kuin hengenkin.

Erkki Poikonen
Espoo

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat