Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Entiset salolaiset voivat auttaa kotikaupunkiaan

Mielipide
 
Petteri Lindfors

Tuoreet Microsoft-uutiset jatkavat Saloa ja sen tulevaisuutta koskevien kielteisten uutisten pitkää sarjaa. Suomen hallitus ja kaupungin johto ryhtyvät varmasti toimenpiteisiin omien mahdollisuuksiensa rajoissa. Viimeistään nyt on myös meidän Salon kasvattien ja sen entisten asukkaiden aika antaa oma panoksemme takaisin kotikaupungillemme.

Käyn itse Salossa yhdestä kolmeen kertaa kuukaudessa ja pyrin samalla tekemään ostoksia sekä käyttämään paikallisia palveluita. Suurimman osan näistä asioista pystyisin hoitamaan verkkokaupoissa tai nykyisen asuinpaikkani lähellä, mutta haluan osaltani aina hieman tukea entisen kotikaupunkini yrityksiä ja toimintaa.

Kesäaikaan vierailen joka kerta torilla ja ostan esimerkiksi paikallisten tuottajien tuoreita vihanneksia ja kasviksia. Kiertelen usein myös paikallisissa liikkeissä, joissa saa lähes poikkeuksetta ystävällisempää palvelua kuin pääkaupunkiseudulla. Toisinaan henkilökunnan kanssa tulee keskusteltua Salon nykytilanteesta ja yleisistä kuulumisista, vaikka emme tuntisikaan toisiamme entuudestaan.

Toukokuussa kävin Salon erämessuilla, jossa minulta kysyttiin, miksi olen käymässä. Vastasin, että haluan tukea paikallisia tapahtumia, vaikka erämessut eivät minua suoraan kiinnostakaan. Tämä sai kysyjän kommentoimaan, että Salossa ja Saloa kohtaan tarvitaan enemmän myönteistä asennetta ja uskoa, koska pienetkin päivittäiset asiat vaikuttavat, kun niitä tulee riittävästi.

Haluankin haastaa meidät muualla asuvat salolaiset vierailemaan kuluvan kesän ja syksyn aikana entisessä kotikaupungissamme. Kukaan ei muuta asioita yksin, mutta jokainen voi omien resurssiensa ja mahdollisuuksiensa puitteissa antaa jotain takaisin sinne, mistä olemme maailmalle tai muualle Suomeen lähteneet.

Petteri Lindfors
Nummela, Vihti

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat