Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uskoin, että voisin rakastaa hänet raittiiksi

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Tämä on kertomus kahdesta juoposta.

Kun tapasimme hoitolassa muutama vuosi sitten, olimme selvin päin ja tulimme keskenämme hyvin toimeen. Kun treffasimme myöhemmin ja olimme selvin päin, tulimme edelleen hyvin toimeen, sillä molemmilla oli vakaa tarkoitus saada asunto ja asiat oikeille raiteilleen.

Asuimme molemmat tukiasunnoissa, ja olin ryyppäämättä. Vuokrat saatiin maksettua, ja asiat olivat järjestyksessä. Kun minun ei tarvinnut enää juoda, kumppanini alkoi ottaa, koska hänellä oli siihen oikeus. Kun huomasin tämän, ajattelin, että voisin rakastaa hänet raittiiksi omalla olemuksellani. Ja niin menimme naimisiin.

Kumppanini halusi yhteisen asunnon ja kaiken, mikä siihen liittyi. Nyt hän haluaa kaikkea lisää. Mikään ei riitä. Joka viikko tulee uusia ehdotuksia siitä, miten elämän laatua ja sisältöä voisi parantaa.

Avioliittoa on kulunut, ja olen joutunut luopumaan terveestä elämästäni. Voimavarani ovat lopussa, koska en voi enkä jaksa rahoittaa kaikkia kumppanini esittämiä mielitekoja. Olen alkanut juoda itsekin, koska elämä muistuttaa liikaa edellistä elämääni – jatkuvaa humalaa ja suuria suunnitelmia. Kun suhteessa vielä valehdellaan kaikissa elämän asioissa, en voi kuin juoda lisää.

Kaikki tämä vain jatkuu. Valheellinen elämä itkettää. Itkeä en kuitenkaan voi, koska jonkun pitää maksaa laskut.

Itse olen valinnut tieni juopon kanssa, ja itse siitä kärsin.

Säästöt hupenevat. Hallitus leikkaa minun työkyvyttömän asumistukeani niin, että saan käteen vain 300 euroa. Ryyppääminen loppuu siihen.

Työkyvytön
Julkaisemme kirjoituksen
poikkeuksellisesti nimimerkillä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat