Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pori pullistuu tapahtumista heinäkuussa

Mielipide
 
Olavi Vainio

Porissa järjestetään vuosittain kaksi todella suurta tapahtumaa: Suomi-Areena ja Pori Jazz. Kadunmiehelle on kiusallista, että ne järjestetään samalla viikolla. Kaikki hotellit on varattu viimeistään vuotta etukäteen, ja jos huoneen onnistuu hankkimaan, hinta on jopa kolminkertainen normaaliin verrattuna.

Suomi-Areenan sijoittamista heinäkuulle on perusteltu sillä, että tällöin on lomakauden takia mahdollista saada suuri määrä päättäjiä ja vaikuttajia samanaikaisesti mukaan tapahtumaan. Muuten uutisköyhään heinäkuuhun saadaan uutisoitavaa ja puheenaiheita.

Suomi-Areena voitaisiin sijoittaa heinäkuussa eri viikolle kuin Pori Jazz. Tällöin julkisuuden henkilöiden saaminen mukaan olisi varmaankin vaikeampaa. Nykyinen järjestely on Areenan vieraille edullinen. Samalla päästään osallistumaan myös jazz-tapahtumaan, ja valtio, kunta tai yritys voi maksaa osallistujan matka- ja majoituskulut ilman kiusallisia selittelyjä.

Kyse ei ole huvittelusta tai konserteista vaan osallistumisesta tärkeään yhteiskunnalliseen tilaisuuteen.

Sekä Suomi-Areena että Pori Jazz ovat todella kiinnostavia kesätapahtumia. Vahinko vain, että ne on haluttu suunnata pelkästään maamme eliitille. Kadunmiehen ei kannata suunnitella kesämatkaa Poriin.

Olavi Vainio
Vantaa

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat