Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomi-Areena ja Pori Jazz toimivat yhdistelmänä

Mielipide
 
Merja Ylä-Anttila Aino-Maija Luukkonen

Olavi Vainio kirjoitti (HS Mielipide 18. 7.) kadunmiehelle olevan kiusallista, että Suomi-Areena ja Pori Jazz järjestetään samalla viikolla Porissa. Vainio pahoitteli kaupungin majoitustilannetta ja toivoi tapahtumien järjestämistä eri viikoilla.

Suomi-Areena perustettiin vuonna 2006 Pori Jazz -viikolle. Tuolloin saatiin suuri määrä päättäjiä ja vaikuttajia osallistumaan keskustelutilaisuuksiin. Tapahtumana Suomi-Areena on kasvanut valtavasti, mutta perusidea on säilynyt. Päivän asiakeskustelujen ja illan musiikkitilaisuuksien yhdistelmä toimii juuri kyseisellä viikolla.

Hotelleissa on toki varsin täyttä, mutta esimerkiksi yksityismajoitusta oli tänäkin vuonna saatavissa vielä tapahtumaviikolla. Tuleville vuosille etsitään myös uusia majoitusratkaisuja.

Suomi-Areenan tilaisuuksien anti ei tietenkään ole suunnattu eliitille. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia. Suomi-Areena on tapahtumana tarkoitettu kaikille yhteiskunnallisesta keskustelusta kiinnostuneille suomalaisille – tänäkin kesänä heitä tuli paikalle lähes 60 000.

Suomiareena.fi ja MTV Katsomo tarjoavat suurimman osan keskustelutilaisuuksista jokaiselle suomalaiselle verkossa säilyvinä taltiointeina.

Merja Ylä-Anttila
vastaava päätoimittaja
MTV
Uutiset
Aino-Maija Luukkonen
kaupunginjohtaja, Porin kaupunki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat