Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hippoksen laiva pysyy kyllä reitillään

Mielipide
 
Markku J. Jääskeläinen

Helsingin Sanomat kirjoitti monipuolisesti ravikesän suurtapahtumasta St. Michelistä. Kommentissaan Ari Pusa (HS Urheilu 20. 7.) käsitteli myös Suomen Hippoksen tilannetta otsikolla "Laiva ilman kipparia". Pusa pohti järjestömme tilaa toimitusjohtajan vaihdostilanteessa, kun samanaikaisesti käydään neuvotteluja mahdollisen uuden peliyhtiön muodostamisesta.

On tietysti hämmentävää, kun mikä tahansa yhteisö joutuu vaihtamaan ylimmän johtonsa. Hippoksessa tämä koskee myös hallitusta, josta vaihtui vastikään puolet. Samoin valtuuskunta sai uuden johdon. Kaikki tämä kielii alamme halusta muutokseen.

Huomio kiinnittyy tietenkin toimitusjohtajaan. Hippoksen hallitus joutuu kuitenkin miettimään niitä 15 000:ta toimijaa, jotka saavat leipänsä hevosalalla. Jotain on tehtävä, tai sitä leipää ei enää ole.

Yksittäiset henkilövaihdokset eivät ratkaise asiaa. Ne kertovat kuitenkin, ettei Hippos jätä yhtään kiveä kääntämättä löytääkseen ratkaisuja.

Mitä peliyhtiöneuvotteluihin tulee, jo ennen toimitusjohtajaratkaisuja oli päätetty, että neuvotteluja käy Hippoksen hallituksen puheenjohtaja. Näinhän on myös Veikkauksen ja RAY:n puolella. Se prosessi kulkee omaa rataansa eikä liity Hippoksen henkilövalintoihin.

Hippos jatkaa hallituksensa johdolla, valtuuskunnan antamin eväin. Kyllä laiva pysyy reitillään näinkin.

Markku J. Jääskeläinen
Hippoksen hallituksen jäsen
Suomen Hevosenomistajain
Keskusliiton varapuheenjohtaja

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat