Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kesälauantaisin uutta rengasta ei saa noin vain

Mielipide
 
Mikko Jämsén Osku Kiri

Heinäkuisena lauantaina yhden aikaan päivällä automme takarengas meni lyttyyn Oulun kohdalla matkalla pohjoiseen. Autossa ei ollut vararengasta, ja paikkausvaahdon kanssa suositellaan ajettavan vain lähimmälle korjaamolle.

Huoltoaseman pihaan päästiin tyhjälläkin renkaalla, mutta huoltoaseman työntekijät eivät tienneet ensimmäistäkään rengasfirmaa puhumattakaan siitä, että olisimme saaneet uuden renkaan. Eniten apua oli paikallisista ihmisistä, jotka sattuivat olemaan huoltoasemalla. Heiltä saimme vinkkejä korjaamoista ja huoltoasemista, joilta rengas saattaisi löytyä.

Lukuisten puhelinsoittojen jälkeen lopputulos oli, ettei Suomen viidenneksi suurimmasta kaupungista Oulusta saa kesälauantaina keskellä päivää uutta rengasta henkilöautoon.

Jos alla olisi ollut rekka tai olisimme olleet liikkeellä talvella, homma olisi hoitunut. Tilanne oli täysin absurdi.

Lopputulos oli, että yhden seurueemme jäsenistä piti jäädä kahdeksi yöksi Ouluun hotelliin odottamaan maanantaiaamua, jolloin autoon saataisiin uusi rengas. Muu seurue jatkoi matkaa julkisilla kulkuneuvoilla.

Harmiksemme huomasimme ajattelevamme, ettei ole kovin suuri ihme, että Suomi on niin heikossa tilassa kuin se nyt on. Tehokkuusajattelu on kolahtanut tässäkin asiassa omaan nilkkaan, ja itse asia on jäänyt jonnekin varjoon. Jos yrittäjyyttä korostavan pääministerin omassa vaalipiirissä tällainen on mahdollista, niin voi, voi.

Missä ovat ne yrittäjät, joille kelpaavat pulaan joutuneiden matkailijoiden rahat?

Mikko Jämsén
Tampere
Osku Kiri
Kotka

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat