Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pientareiden parturointi on verorahojen tuhlausta

Mielipide
 
Pirjo Lehtinen

Risto Ihamuotilan (HS Mielipide 2. 8.) kirjoitus pientareiden parturoinnista oli ansiokas.

Olen harmistunut ja vihastunut samasta syystä. Kenen kuningasajatus tämä vähäisten määrärahojen tuhlaus on? Asialla ei ole mitään tekemistä liikenneturvallisuuden kanssa. Eivät hirvieläimet kukkakedosta hyppää, vaan heti ojan toisella puolella olevasta pusikosta tai pöheiköstä. Olen kysynyt viranomaisilta asiasta monta kertaa, mutta vastaus on aina yhtä tyly.

Käyttämäni hiekkatie on noin 15 kilometriä pitkä läpikulkutie, jonka varrella on runsaasti vakituista asutusta ja paljon kesämökkejä. Tie lanataan pari kertaa kesän aikana. Muuten se on monien vuosien routavaurioiden ja rankkasateiden aiheuttamien valumien ja kuoppien syövyttämä, ja pientareissa on sortumakohtia. Se on kaksipyöräisille paikoitellen suorastaan hengenvaarallinen, ja autollakin on vaikea väistellä pahimpia monttuja.

Kuitenkin taas pari viikkoa sitten parhaimpaan kukkaloiston aikaan pientareet parturoitiin. Jos toimenpide on tienhoidollisesti välttämätön, eikö riitä, että työ tehdään syksyllä ja myös pusikot ojien takaa hävitetään?

Milloin tämä niukkojen verovarojen tuhlaus loppuu? Veronmaksajana toivon, että saan kysymykseeni asiallisen vastauksen.

Pirjo Lehtinen
Inkoo/Kisko

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat