Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mielipide: Festivaaleja voitaisiin pitää Malmin lentokentällä

Mielipide
 
Harri Hietala

Malmin lentokenttä tulee säilyttää ja sen toimintoja pitää kehittää. Se on itsessään kulttuurikohde. Kenttä myös mahdollistaisi monien sellaisten tapahtumien järjestämisen, joille on nyt vaikea löytää tilaa Helsingistä, kirjoittaa Harri Hietala HS:n mielipidesivuilla.

Kaupunkisivuilla (HS 4. 8.) kerrottiin, että Hermannin Kyläsaaressa järjestettävä elektronisen musiikin festivaali Weekend harkitsee siirtymistä pois Helsingistä kaupungin määräämien melurajoitusten vuoksi.

Myös Flow-festivaalia käsiteltiin (HS Kaupunki 5. 8.): vuodesta 2007 järjestetyllä festivaalilla on tulevaisuudessa tilaongelma. Tapahtumassa käy päivää kohden noin 20 000 ihmistä, eivätkä Suvilahden kulttuurikeskuksen tarjoamat tilat enää oikein riitä.

Malmin lentokentällä voidaan mainiosti järjestää muutama iso konserttitapahtuma kesäisin – se ei haittaa nimeksikään ilmailua. Sinne voidaan helposti saapua eri suunnista julkisten kulkuneuvojen avulla, eikä matka ole pitkä edes keskustasta saapuvalle pyöräilijälle.

Jos konsertteja ryhdyttäisiin pitämään säännöllisesti Malmin lentokentällä, myös niiden vaatima infrastruktuuri voitaisiin rakentaa helposti.

Harri Hietala
Vantaa

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat