Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaikkea väkivaltaa pitää pyrkiä estämään

Mielipide
 
Juuso Erno

Helsingin Sanomien väite (Pääkirjoitus 11. 8.), jonka mukaan miehet eivät kärsi siitä, että vain naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastustetaan aktiivisesti, on järjenvastainen. Miehiin kohdistuva väkivalta jää pitkälti juuri tämän painotuksen vuoksi tunnistamatta ja ilmoittamatta. Se lakaistaan tietoisesti piiloon, jotta sen vähättelyä voitaisiin jatkaa.

Sukupuolineutraali väkivallan vastustaminen ei heikentäisi naisten asemaa millään muotoa. Se kuitenkin tekisi selväksi sen, että miesten ja poikien henkeä, terveyttä ja ihmisarvoa pidetään yhtä suuressa arvossa kuin tyttöjen ja naisten.

Nykyisen linjan viesti on täysin päinvastainen, mikä on suuri tappio sukupuolten välisen tasa-arvon edistämiselle. Ettei vain harjoitettu yksipuolinen politiikka perustuisi stereotyyppiselle ja seksistiselle käsitykselle naisesta "heikompana astiana"?

On kaikkien etu, että väkivaltaan puututaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa uhrin tai tekijän sukupuolesta riippumatta – ennen kuin se ehtii kasvaa kierteeksi.

Juuso Erno
puheenjohtaja
Miesten tasa-arvo ry

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat