Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Synkistely ei tuota mitään hyvää

Mielipide
 
Hannu Aaltonen

Hämmästyin, kun luin (HS 11. 8.) yliopistonlehtori Anu Kantolan kolumnia. Kantola starttasi jenkkitaloustieteilijä Edmund Phelpsin lukuelämyksestä ja koukkasi ruotsalaisen kulttuurin Bergmanien, Abbojen ja Ikeoiden ihasteluun. Lopulta hän päätyi ruttaamaan suomalaisen tutkimuksen, kulttuurin ja koulutuksen. Kantolan mukaan: "Ideana tuntuu olevan, ettei vaan mitään uutta pääsisi tapahtumaan. – – Kouluissa taideaineet jäävät koodauksen jalkoihin."

Minä olen ollut huomaavinani, että Suomella on viljalti ihka omia kansainvälisiä huippuorkestereita johtavia kapuja, erinomaisia säveltäjiä, Esa-Pekka Salosia. On Angry Birdsit, Nightwishit ja Roviot. On Nokian Here-navigaatiopalvelu, jonka saksalaiset ostivat isolla rahalla. Suomalaiset koululaiset on arvioitu kansainvälisesti erinomaisiksi, ja nuoret suomalaiset muotisuunnittelijat ovat juuri saavuttaneet mahtimainetta Pariisissa.

Viestinnän yliopistonlehtorin kannattaisi avata työkammionsa ikkunat appoisen avoimiksi. Pois yletön synkistely: se ei ainakaan tuota mitään hyvää.

Hannu Aaltonen
läänintaiteilija, Joensuu

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat