Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Palaute auttaa korjaamaan ongelmia

Mielipide
 
Samuli Honkonen

Hannu Niemi kirjoitti (HS Mielipide 16. 8.), että linja-autonkuljettaja ajoi hänen ohitseen kirjoittajan näkövammasta huolimatta.

Niemi oli oikeassa siinä, että HSL:n liikenteessä ajaville kuljettajille järjestetään koulutusta näkövammaisten palvelemisesta. Yhden HSL:n toteuttaman koulutuspäivän keskeinen teema on eri tavalla vammaisten matkustajien huomioiminen. Samoin jo linja-autonkuljettajien peruskoulutuksessa opetetaan, miten näkövammaisten asiakkaiden kanssa tulee toimia.

Kuljettajat siis tietävät, kuinka toimitaan, kun näkövammainen asiakas on nousemassa kyytiin. Onneksi suurin osa kuljettajista toimii ohjeiden mukaisesti.

Kirjoittaja koki, ettei palautteen antaminen HSL:lle muuttanut mitään. Palautteen antaminen on silti paras keino ongelmatilanteen korjaamiseksi.

Jos kuljettajan tiedoissa tai palveluasenteessa on korjattavaa, palautteen ansiosta liikennöitsijän esimies pääsee puuttumaan ongelmiin. HSL:ssä seurataan säännöllisesti kuljettajien toimintaan liittyviä palautteita, ja tarvittaessa keskustelemme asioista liikennöitsijän kanssa.

Samuli Honkonen
kouluttaja, HSL

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat