Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mechelininkadulle ali- tai ylikulkutie

Mielipide
 
Jukka Rahko

Tarvitaanko vielä lisää viattomia uhreja ennen kuin Helsingin päättäjät heräävät myöntämään, että Mechelininkatu keskellä Helsinkiä on todella vaarallinen väylä, jonka turvallisuuden parantamiseksi ei ole tehty kaikkea voitavaa? Sataman takia liikennemäärät kasvavat, ja autot ajavat kovia ylinopeuksia. Tämä on tappava yhdistelmä asuntokadulla, erityisesti, kun sen varrella on iso koulu.

Taivallahden koulua käyvät sadat pienet oppilaat joutuvat päivittäin ylittämään Mechelininkadun. Asukkaat ja vanhemmat ovat pitkään esittäneet, että kadulle rakennettaisiin edes töyssyjä hidastamaan kovia nopeuksia, turhaan. Alennettu nopeusrajoitus ja yksi peltipoliisi eivät ole riittäviä toimia, sillä pitkä suora katu suorastaan houkuttelee ajamaan kovaa ja kiirehtimään aina vielä seuraavista liikennevaloista läpi.

Ainoa keino, joka mahdollistaa oikeasti turvallisen Mechelininkadun ylityksen Taivallahden koululaisille, on ali- tai ylikulkutie esimerkiksi Eteläisen Hesperiankadun kohdalla.

Jos kaupungin päättäjät eivät reagoi nyt, on todennäköistä, että he sotkevat vielä uudestaan kätensä jonkun katua henkensä uhalla ylittävän jalankulkijan vereen.

Jukka Rahko
Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat