Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Veljeni kuoli itsemurhaajan takia – kunpa kenellekään ei enää kävisi näin

Mielipide
 
Sureva isosisko

Suomen Mielenterveysseuran projektipäällikkö Marena Kukkonen kirjoitti (HS Mielipide 9. 9.) käynnissä olevasta Linity-projektista, jossa tarjotaan kriisiapua itsemurhaa yrittäneille heti itsemurhayrityksen jälkeen.

Toivon sydämestäni, että projektin tarjoama apu löytäisi kohteensa ja ihminen auttajansa. Olisi hienoa, jos myös itse kukin jaksaisi yrittää toimia lähimmäisensä tukena ja auttajana elämän kriisitilanteissa. Ettei kenellekään enää kävisi, kuten perheessäni äskettäin.

Eräs itsemurha-ajatukseen päätynyt nuorimies kiihdytti viimeisen kerran autonsa ja törmäsi rajusti vastaan tulleeseen henkilöautoon. Veljeni hautajaiset olivat viime viikonloppuna, samoin ilmeisesti nuoren miehen.

Veljeäni jäi suremaan kymmenittäin eriasteisesti traumatisoituneita omaisia ja läheisiä. Kuolonkolarin aiheuttaneen nuoren miehen omaisten murheen määrää on vaikea edes kuvitella.

Yritetään siis olla hyvin herkällä korvalla mustissa mietteissä kulkevien lähimmäistemme kanssa.

Ratkaisu ongelmiin ei saa koskaan olla se, että päätyessään ehkä kaikesta huolimatta lopulliseen ratkaisuun vie mukanaan myös jonkun täysin satunnaisen vastaantulijan.

Sureva isosisko
Julkaisemme kirjoituksen
poikkeuksellisesti nimimerkillä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat