Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Eduskunta päättää leikkauksista

Mielipide
 
Tapio Eskelinen

Juha Sipilän (kesk) hallitus on lupauksiensa mukaisesti esitellyt keinoja, joilla maan surkeaa tilannetta korjataan. Varmaan jokaiselle on ainakin selvinnyt, että tulojen jatkuva heikkeneminen ja kustannuksien karsimatta jättäminen ajavat Suomen katastrofiin.

Eri puolueet ja etujärjestöt, ay-liike äänekkäimpänä, ovat jo kuukausia sitten käynnistäneet rummutuksen, ettei eri kansalaisryhmiltä tai edunsaajilta saisi leikata. Mahdollisuuksiensa mukaisesti ne ovat myös tuoneet esiin uhkakuvia. On kuulemma mahdollista, että voi tulla rauhattomuutta työmarkkinoille ja yleisempääkin levottomuutta.

Julkisuudessa ei kuitenkaan ole kiinnitetty riittävästi huomiota marssijärjestykseen. Elämme demokratiassa. Ei hallitus päätä mitään. Päätökset tekee kansan valitsema eduskunta. Kehotan varomaan sitä, että maalaamalla uhkakuvia etujärjestöt käytännössä estävät eduskuntaa käyttämästä sille kuuluvaa valtaa. Jos tätä kansanvallan tärkeintä pelisääntöä rikotaan, maasta katoaa vallan ohella myös vastuu. Lisäksi katoaa suunnitelma siitä, miten Suomi pelastetaan.

Tapio Eskelinen
Riihimäki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat