Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miettikää ennen kuin alatte lakkoilla

Mielipide
 
Arja Lankinen

Kaikkihan sen tietävät, että elämme vaikeita aikoja. Monilla ihmisillä voi oikeasti olla vaikeuksia tulla toimeen. Annetaan kuitenkin hallituksemme yrittää ja katsotaan, miten suunnitelluilla muutoksilla Suomi saataisiin "nostettua suosta".

Hallitushan ei käsittääkseni kuitenkaan ole syyllinen nykyiseen tilanteeseen.

Kaikki lakkoa suunnittelevat voisivat miettiä, kuinka hyvin heidän asiansa ovat verrattuna työttömien ihmisten tilanteeseen. Hallituksen toimethan tähtäävät nyt työttömien työllistymiseen.

Olen itse lähihoitaja. Mielestäni palkkani on sen verran kohtuullinen, että koen voivani mielihyvin osallistua talkoisiin isänmaani puolesta.

Mitäpä siitä, jos menetän joitakin lomapäiviä tai osan sunnuntailisästä. Samanlaista työtä teen sekä arkena että pyhänä. Tärkeintä ei ole raha vaan ihmisten hoitaminen.

En ole edes miettinyt liittyväni mihinkään ammattiyhdistykseen, joita pidän kehityksen jarruina. Mieluusti soisin työnantajille ja työntekijöille vaikka ihan keskinäisen sopimisen mahdollisuuden, joka voisi olla hyvinkin joustava.

Lakkouhittelussa taitaa olla kyse ihmisten itsekkyydestä ja ahneudesta. Toisen hyväksi ei yleensä olla valmiita uhraamaan mitään. Lieneekö jo kotoa opittu malli?

Annetaan uudelle hallitukselle nyt mahdollisuus. Ajatelkaa kaksi kertaa ennen kuin ryhdytte lakkoilemaan.

Arja Lankinen
lähihoitaja
Kuhmoinen

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat