Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mielipide

Ruokaa roskien seasta etsivä hallitukselle: Jokainen, joka on joskus rakastanut puolisoaan, tietää, ettei tällaista voi sallia

Mielipide
 
Simo Suominen

Suomessa on yli miljoona köyhää. Työttömyys on laajaa ja leipäjonot kasvavat. EU on jopa antanut moitteita siitä, ettei sosiaaliturvamme riitä ihmisarvoiseen elämään kalliin hintatason vuoksi.

Tämä on se maa, jossa pääministeri Juha Sipilän (kesk) hallitus ottaa köyhiltä ja antaa rikkaille. Jopa valtiovarainministeriön omien laskujen mukaan leikkauspolitiikka iskee kaikkein heikoimpiin.

Hallitus luulee ihmisten elävän 1980-luvun hyvinvointivaltiossa, ja silti se syyttää ay-liikettä menneisyyteen jämähtämisestä.

Toissa kesänä minä ja avovaimoni elimme hankkimalla ruokamme lähikaupan roskiksesta öisin. Dyykkaussaaliit ovat kesällä laihempia, sillä pakkanen ei ole säilömässä jokapäiväistä ruokaa. Kahden hengen sosiaaliturva ei riittänyt vuokran, laskujen ja ruoan pyhään kolminaisuuteen.

Jokainen, joka on joskus rakastanut puolisoaan, tietää, ettei tällaista voi sallia. Siksi minä ja avovaimoni seisomme ammattiyhdistysliikkeen rinnalla vastustamassa leikkauksia ja vaatimassa yleislakkoa. Me emme tee tätä luullen, että se on helppo tie, että se onnistuu tai että sillä ei ole lieveilmiöitä. Me vaadimme yleislakkoa, sillä meidän on pakko.

Simo Suominen
opiskelija, Tampere

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat