Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mielenilmaus vaikuttaa surkuhupaisalta

Mielipide
 
Teppo Virranniemi

Vientiteollisuutta läheltä seuraavalle veronmaksajalle ammattiyhdistysliikkeen perjantaiksi suunnittelema voimannäyttö vaikuttaa surkuhupaisalta. Ketä vastaan voimannäytön seuraukset kohdistuvat?

Seuraukset eivät kohdistu maan hallitukseen, vaan niihin känsäkouraisiin duunareihin, jotka tienaavat ne plusmerkkiset veroeurot, joilla Suomen mammuttimainen julkinen sektori pidetään pystyssä. Kun vienti pysäytetään totaalisesti, miten se edistää elintärkeätä vientiteollisuutta?

Suurella egolla varustetut ammattiyhdistyspamput näyttävät kiehuvan raivosta, kun osoittautuu, että Suomessa demokraattisesti valittu eduskunta ja sen luottamusta nauttiva hallitus voivat säätää lakeja perustuslain suomin valtuuksin. Vaaleissa kansalaiset päättävät, ovatko tehdyt ratkaisut olleet oikeita.

Perjantaina nämä ammattiyhdistyspamput huutanevat naama punaisena, että heidät on syrjäytetty päätöksenteosta. Mistä päätöksenteosta? Hehän jahnasivat esimerkiksi eläkeuudistuksesta niin pitkään, että tarpeellinen uudistus tuli vuosikausia myöhässä.

Teppo Virranniemi
Kuusamo

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat