Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kiitos myönteisistä uutisista

Mielipide
 
Tuomas Paul

Maria Pettersson kirjoitti (HS Ulkomaat 15. 9.) maailmassa tapahtuvista hyvistä asioista. Jutussa lueteltiin erilaisia parannuksia, joita on tapahtunut viime vuosina.

Tiedotusvälineet ovat aina olleet sensaatiohakuisia. Ymmärrän sen: huonot uutiset myyvät paremmin kuin hyvät. On kuitenkin hienoa lukea myönteinen uutinen kaiken ikävyyden seassa.

Uutiset luovat helposti kuvan siitä, että maailma on menossa pahempaan suuntaan. Lähi-idässä terroristijärjestöt murhaavat ihmisiä, kouluampumisia on enemmän kuin koskaan, ja luonnonkatastrofit tuhoavat kaupunkeja. Vaikka nämä tapahtumat ovat kauheita ja niille täytyy tehdä jotain, meidän pitää muistaa myös ne asiat, jotka parantavat miljoonien elämää. Verrattuna 1900-lukuun, jolloin rikollisuus oli suurempaa, sotia käytiin enemmän ja ihmisten yleinen elintaso oli pääosin huonompi, olemme nykyään hyvässä hoidossa.

Ehkä meidän pitäisi joskus kääntää katseemme niihin myönteisiin asioihin, joita olemme saaneet aikaan ja taputtaa itseämme selkään ja sanoa: sentään kaikki ei ole huonosti!

Tuomas Paul
lukiolainen, Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat