Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Karkkipussista pitää riittää kaikille

Mielipide
 
Jarmo Huhtala

Tein pienen testin kaverini lapsen kanssa. Annoin hänelle karkkipussin ja kerroin, ettei hän voi saada ihan kaikkia karkkeja, sillä on olemassa myös lapsia, joilla ei ole niitä lainkaan. Jos lapset antavat muutaman omistaan, kaikki muutkin lapset voivat saada karkkia.

Kysyin lapselta, mitkä karkit hän haluaisi antaa pois. Hän ei tunkenut sormiaan korviin ja lällättänyt, ettei asiasta neuvotella ja saavutetuista eduista tingitä, vaan kertoi tykkäävänsä vähiten vihreistä hedelmäkarkeista. Jos jotain pitää antaa pois, niin sitten ne.

Olin lapselle riittävä auktoriteetti kertomaan, että ihan kaikkea ei voi saada. Ay-pomojen mielestä vaaleilla valittu enemmistöhallitus ei ilmeisesti kuitenkaan ole taho, jonka päätäntävaltaa tulisi kunnioittaa.

Lisäksi viime päivien otsikot ovat alleviivaavia: esiin tulee loistava ajatus lomarahojen leikkaamisesta, jolloin leikkaus kohdistuisi huomattavasti tasapuolisemmin kuin hallituksen aiemmin esittämä lisien supistaminen.

Mitä tekevät ay-pomot? He kiistävät edes neuvottelevansa asiasta. Näinkö puolustetaan sitä kaikkein heikko-osaisinta duunaria, jonka palkasta huomattava osa tulee lisistä?

Jarmo Huhtala
palkansaaja, Rovaniemi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat