Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomi ei selviydy pakolaisten tulvasta

Mielipide
 
Mika Pahlsten

Suomeen on lyhyessä ajassa tullut noin 10 000 pakolaista. Pääministeri Juha Sipilä (kesk) on arvioinut, että Suomeen saapuvien turvapaikanhakijoiden määrä voi kasvaa tänä vuonna 50 000:een. Entä ensi vuonna?

Toisin kuin suomalaiset sotalapset Ruotsissa, turvapaikanhakijat tulevat tänne pysyvästi. Näinhän kävi aikaisempienkin pakolaisryhmien kohdalla.

Mihin kymmenettuhannet tulijat työllistyvät jättityöttömyyden maassa? Tulijat eivät pelkällä olemassaolollaan paranna taloutta. Jos pelkkä suuri määrä nuoria ihmisiä tarkoittaisi talouskasvua, tällä logiikalla monen kehitysmaan talous olisi huippukunnossa. Pelkkä huoltosuhteen paraneminen ei takaa työtä. Muuta väittävät osoittakoot väitteensä todeksi.

Työllistymisen epäonnistuminen aiheuttaa nopeasti yhteiskunnallista levottomuutta, kun sekä maahanmuuttajat että kantasuomalaiset kärsivät työttömyyden aiheuttamasta toivottomuudesta.

Miksi EU ei vaadi turvapaikanhakijoiden sijoittamista myös Lähi-idän rikkaisiin öljyvaltioihin tai Yhdysvaltoihin? Jälkimmäinen kun muutenkin touhuaa Lähi-idässä. Suomella ei ole entisiä siirtomaavaltioita rasittavaa moraalista valkoisen miehen taakkaa. Suomi ei ole riistänyt kolmannen maailman valtioita.

Rasismi on tuomittava asia, mutta Suomi on pieni maa ja Suomen hallituksen tulee pitää Suomen puolta.

Jos nykyistä kansainvaellusta ei saada muuten pysäytettyä, Suomen on syytä panna rajansa kiinni ja palauttaa toisesta Schengen-maasta tulleet henkilöt takaisin tuohon maahan.

Mika Pahlsten
Kirkkonummi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat