Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Inhimillisyyttä, ei polttopulloja

Mielipide
 
Anne Bland

Kiitos vapaaehtoisille, jotka antavat väsymättä aikaansa hädässä olevien auttamiseksi lahjoittamalla, ruokkimalla, kouluttamalla ja tukemalla. Kiitos Punaiselle Ristille avun koordinoinnista, ja erityiskiitos sen rohkeille ja osaaville työntekijöille.

Kiitos poliisille, Rajavartiolaitokselle, varusmiehille ja niille kuljetusfirmoille, jotka auttavat pakolaiset rajalta eteenpäin kohti rauhaa ja turvaa. Kiitos kunnille ja kuntalaisille, jotka ennakkoluulottomasti ottavat pakolaiset vastaan ja tarjoavat suojan lisäksi sosiaalisia verkostoja ja uuden alun elämälle.

Kiitos suvaitsevaisen Suomen puolestapuhujille ja mieltään asian puolesta osoittaville. Kiitos medialle, joka rikkoo pahansuopuuden myyttejä ja kertoo ihmisen tarinan – on hän sitten auttaja tai autettava.

Kiitos hallitukselle, joka on selväsanaisesti tuominnut rasistiset teot. Kiitos poliisille, joka ehkäisee määrätietoisesti psykologisen ja fyysisen pelottelun, jotta sodan jaloista turvaa etsiviä voidaan suojella.

Kiitos sinulle, joka näet, ettei Suomi ole lapsiin kohdistettuja polttopulloja ja raketteja tai jokin Ku Klux Klan -pelle. Sinä näet, että Suomi on sivistynyt, tiedostava ja hyvinvoiva maa, joka muistaa Karjalan evakot ja on yhä edelleenkin valmis auttamaan niitä, jotka ovat jättäneet kaiken taakseen.

Nämä muutamat ymmärtämättömät ja itseensä käpertyneet häviäjät, jotka nousivat hetkeksi median valokeilaan, eivät saa hämärtää käsitystämme suomalaisuudesta, arvoistamme ja maamme todellisista sankareista.

Suomalaiseen demokratiaan kuuluu itsensä ilmaisu, mutta rikollisuus ja häiriköinti eivät sitä ole. Avoin keskustelu vaikeista asioista sekä rauhallinen mielenosoittaminen puolin ja toisin kylläkin.

Tulevaisuutemme on monella tapaa haasteellinen. Pidetään inhimillisyys sen johtotähtenä.

Anne Bland
Huittinen

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat