Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomessa on ollut tapana antaa yösija

Mielipide
 
Terttu Kuusela Ilona Nykyri

Tornioon on taas ensi lauantaiksi suunnitteilla rajat kiinni -mielenosoitus ilmeisen isolla panostuksella, sillä sinne aiotaan järjestää ilmainen bussikuljetus Tampereelta saakka.

Rasismi ja viha ovat nyt tahraamassa Suomen mainetta samaan tapaan kuin on käynyt Unkarissa. Ruotsalaiset eivät voi käsittää pakolaisten hyljeksimistä naapurissaan, josta he ovat sotalapsien lisäksi ottaneet vastaan satojatuhansia leveämmän leivän havittelijoita.

Kuukausia pakomatkalla olleita, sotaa ja väkivaltaa paenneita ei saa altistaa vihalle ja aggressiolle maamme rajoilla. Rauhallisen ja auttavaisen enemmistön, valtiovallan, kirkon, eri puolueiden ja yhdistysten on nyt noustava sanomaan jyrkkä ei tälle julmuudelle. Suomessa on tavattu tarjota yösija ja apua kulkijoille. Avun antaminen on meidän vanhaa kulttuuriamme. Ilman sitä pitkien välimatkojen maassa ei olisi selvitty.

Harras pyyntö tiedotusvälineille ja toimittajille: jättäkää tämä rajojen sulkijoiden häpeällinen puuhastelu omaan arvoonsa. Kaikki kuvat ja maininnat ovat näille ihmisille mannaa ja kannustavat heitä jatkamaan toimintaansa.

Terttu Kuusela
Ilona Nykyri
Oulu

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat