Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Arvostan naisellisia naisia ja miehisiä miehiä

Mielipide
 
Hanna Korhonen

Sukupuolineutraalinen kasvatus tai ulkoisten sukupuoleen liittyvien merkkien häivyttäminen on täysin luonnotonta. Me kaikki synnymme joko miehiksi tai naisiksi, joten feminiinisyys ja maskuliinisuus ovat silloin luonnollisia ilmenemismuotoja.

Ei ole normaalia, että yhteiskunnassa yritetään saavuttaa jonkin yhden sukupuolen ihanne – sukupuoleton ihminen, jonka ulkomuodosta ei voi päätellä, kumpi hän on. On tavattoman vaivaannuttavaa nähdä ihminen, josta joutuu arvuuttelemaan, onko hän mies vai nainen.

Arvostan sukupuolisuuden korostamista: naisella naisellisuutta ja miehellä miehisyyttä. Normaali mies etsii naisellista naista, ja nainen etsii miehistä miestä.

Nykyisin monet naiset esittävät feminismin nimissä kovaa, miesmäistä, kiroilevaa ja ylimielistä naista. Tästä ei puhuta ääneen, mutta asia on valitettavan totta. Samoin miehet nöyrtyvät alisteisiksi naisvallan alla.

Olen itse nainen ja arvostan ihmisiä, jotka aidosti uskaltavat tuoda sukupuolensa esiin. Oikea tasa-arvo on juuri sitä, että nainen voi olla hyvin naisellinen ja mies miehinen.

Naiset tuntuvat halveksivan naisellisia naisia. Naisellisuus voi olla arvokasta: voi pukeutua naisellisen tyylikkäästi, ei halvan näköisesti. Samoin mies voi korostaa maskuliinisuuttaan olemuksessaan. Erilaisuudesta syntyy sukupuolinen vetovoima. Naisella naisellinen, fiksu käytös on tavoiteltavaa: lämpö, rauhallisuus ja arvoituksellisuus.

Lapsien kuuluu olla lapsia, tyttöjä tai poikia.

Ihailen suuresti 1940–1950-lukujen pukeutumis- ja käytöstapoja. Opetan hyvän käytöksen merkitystä myös tyttärelleni.

Ennen tytöt eivät juoneet eivätkä tapelleet, kuten monet nykytytöt. Äitien pitäisi katsoa peiliin ja miettiä, mihin tämä feminismin nimissä oleva miesten matkiminen on johtanut.

Hanna Korhonen
Vihti

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat