Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suosittelen lämpimästi hotellinvarauspalveluita

Mielipide
 
Teppo Vapaavalta

Matkailu- ja Ravintolapalvelut ry:n toimitusjohtaja Timo Lappi (HS Mielipide 11. 10.) käytti voimakkaita sanoja arvostellessaan hotellinvarauspalveluyritysten toimintaa. Hän on oikeassa siinä, että kuluttajan kannattaa varata huone hotellin omilta sivuilta.

Tällöin täytyy kuitenkin tietää, mihin hotelliin haluaa majoittua. Jos matkustaa Suomessa tai ulkomailla paikkakunnalle, jolla ei ole aikaisemmin käynyt, on järkevintä lähestyä kohdetta varauspalveluyritysten sivuilla. Sieltä löytyvät eri vaihtoehdot niin sijainnin kuin luokituksen suhteen. Varsinkin viiden tähden hotellien kohdalla saattaa löytyä erinomaisia tarjouksia.

Olen matkustellut vuosikymmeniä eri puolilla maailmaa kymmenissä itselleni tuntemattomissa kaupungeissa ja kylissä. Hotellit olen melkein poikkeuksetta varannut varauspalveluyritykseltä. Olen mielestäni löytänyt sellaiset hotellit, joita olen etsinyt, ja saanut ne kilpailukykyiseen hintaan.

Jos matkaan on liittynyt useita varauksia, olen saanut varausyhtiöltä väliaikaselvityksen ja jopa tarjouksia huoneluokan korottamiseksi pienellä lisämaksulla.

Hotellihuoneen saa peruuttaa kuluitta 24 tuntia ennen saapumista. Maksan huoneen aina luottokortilla kirjautuessani ulos hotellista. Koskaan ei ole ollut minkäänlaista ongelmaa. Suosittelen lämpimästi varauspalvelun käyttöä, jos ei ole kysymys tutusta hotellista.

Teppo Vapaavalta
Siuntio

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat