Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Onko minulla enää mitään arvoa työmarkkinoilla?

Mielipide
 
Lyönkö läskiksi vai jaksaisinko vielä yrittää?

Jouduin tänä vuonna pitkän työuran päätteeksi irtisanotuksi taloudellisista ja tuotannollisista syistä. Jo irtisanomisaikana lähetin työhakemuksia, joskin satunnaisesti. Varsinaisen työttömyyden alettua olen lähestulkoon tehtaillut hakemuksia. Ne ovat johtaneet yhteen ainoaan haastatteluun, ja sekin paikka jäi saamatta.

Olisin jopa ollut valmis vastaanottamaan työn, jonka kuukausipalkka oli useita satoja euroja alhaisempi kuin se, jota edellisestä työpaikastani sain – ja ihan siitä syystä, ettei työhistoriaani jäisi kovin pitkiä aukkoja eli ammattitaito pysyisi yllä, ihmisarvosta puhumattakaan.

Puheet siitä, että ansiosidonnaista työttömyysturvaa nauttivat vitkuttelisivat työnhakua viimeiseen asti, eivät pidä paikkaansa. Hyvä etten itkuksi pistänyt, kun kuuntelin uutisia pitkäaikaistyöttömien määrän kasvusta. Kasvatan tuota joukkoa ilman omaa tahtoani. Minulla ei näytä olevan minkäänlaista arvoa työmarkkinoilla.

Kaipa tässä sitten on parasta vain lyödä läskiksi, heittäytyä sohvalle syljeksimään kattoon ja lakata hakemasta töitä, kun ei niitä kuitenkaan saa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat