Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kuka bluffaa ja ketä?

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Paavo Rautio kirjoitti (HS Merkintöjä 4.11.) perussuomalaisten politiikasta otsikolla ”Bluffi voi olla pätevä strategia”.

Piikki on laitettu ja pysyy kiinni siltä osin kuin hallituksella on päätösvaltaa. Uutta rahaa ei laiteta. On poliittista epärehellisyyttä väittää, että perussuomalaiset ja Suomen hallitus voisivat purkaa edellisten hallitusten tekemät Euroopan vakausmekanismin EVM:n sopimukset ja sitoumukset. EVM:n kassakaapista maksettavia mahdollisia Kreikan tai jonkin muun kriisimaan lisätukipaketteja emme pysty estämään. Varsinkin demarit yrittävät peitellä edellisen hallituksen aikaisia tekojaan syyttämällä perussuomalaisia takinkäännöksistä EVM:n kautta maksettavista Kreikan tukipaketeista, joihin demarit sitouttivat Suomen pysyvästi.

Vaikka perussuomalaiset ei olekaan kuten ihmemies MacGyver, tosiasia on, että Suomen maahanmuutto- ja EU-politiikassa on tehty täyskäännös. Todelliset tulokset avautuvat kansalaisille vielä tämän vuoden aikana. Silloin paljastuu, bluffaako perussuomalaiset vai Hesari ja Yle.

Matti Putkonen

puoluevirkailija (ps), Nurmijärvi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat