Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Me syyrialaiset pakolaiset tuomitsemme terroriteot

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Toivon suomalaisten ymmärtävän, että me syyrialaiset pakolaiset tuomitsemme ankarasti Pariisin terrori-iskut. Hirmuteon takana on juuri se sama Isis-järjestö, joka on aiheuttanut nämä massiiviset kansainvaellukset tuhotusta kotimaastamme hakemaan turvaa sivistysvaltioista.

Me syyrialaiset – kristityt, muslimit, druusit ja niin edelleen – emme halua mitään muuta kuin rauhallisen turvapaikan. Emme tulleet valloittamaan maatanne. Haluamme sopeutua Suomeen ja olemme valmiita yhdessä kantaväestön kanssa rakentamaan uutta kotimaatamme.

Meitä varten ei tarvitse tehdä mitään erityisjärjestelyitä. Emme tulleet tänne muuttamaan yhteiskuntaanne tai elämäntapojanne emmekä valmistelemaan terroritekoja. Olemme tavallisia rauhaa rakastavia ihmisiä.

Emme missään olosuhteissa hyväksy jihadistien toimia ja ideologiaa. Toivottavasti diktatuuri ja terrorismi Syyriassa päättyvät. Ehkä silloin voimme palata takaisin kotimaahamme rakentamaan tuhoutunutta maata ja hyödyntämään Suomessa opittuja taitojamme. Se on yhä päämäärämme.

Mania Alkhatib

insinööri, Espoo

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat