Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Terrori-iskut pitää huomioida tasaveroisesti

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Pariisin terrori-iskut ovat saaneet runsaasti huomiota mediassa. Muut maat sekä niiden kansalaiset ovat osoittaneet tukeaan Ranskalle. Kuitenkin esimerkiksi Libanonissa 43 henkeä vaatineet pommi-iskut ovat jääneet paljon vähemmälle huomiolle länsimaiden medioissa. Edes Egyptissä tapahtunut venäläiskoneen pudottaminen, jossa kuoli yli 200 siviiliä, ei ole saanut läheskään yhtä paljon huomiota medialta kuin Pariisin tapahtumat.

Kaikki paljon ihmishenkiä vaatineet onnettomuudet ja hyökkäykset ovat yhtä merkittäviä maasta tai kansasta riippumatta. Niinpä kaikkien maiden medioiden sekä kansalaisten tulisi osoittaa tukeaan myös muiden maiden hyökkäysten uhreille eikä pelkästään ranskalaisille.

En ole vaihtanut Facebookin profiilikuvaani Ranskan väreihin, koska en halua osoittaa tukeani vain yhdelle terroritekojen kohteena olleelle valtiolle. En kuitenkaan väheksy Pariisissa tapahtuneita kauheuksia. Nyt kun tilanne Euroopassa ja Lähi-idässä kiristyy, kaikkien valtioiden olisi tärkeää taistella yhdessä terrorismia vastaan ja pitää toisiaan tasavertaisina.

Eetu Teräväinen

lukiolainen, Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat