Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yhteistyön tavoitteena on oltava lapsen etu

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Tuskin kukaan haluaa kuulla ikäviä asioita lapsensa koulunkäynnistä. Kun tänä syksynä aloitin uuden ekaluokan kanssa, ajattelin, etten kuormita Wilmaa kielteisillä merkinnöillä. Merkitsin vain tekemättömät läksyt ja myöhästymiset, koska se kuuluu opettajan velvollisuuksiin.

Tästä seurasi se, että muutamasta kotiin soitetusta puhelusta huolimatta useille vanhemmille tuli arviointikeskustelussa yllätyksenä, ettei lapsen koulukäynti ollutkaan sujunut mallikelpoisesti.

Wilmassa on paljon hyvää, mutta ongelma on se, ettei opettajan aika riitä siihen, että jokainen asiallisesti käyttäytyvä oppilas saisi merkintöjä hyvin tehdyistä töistä. En usko, että opettajilla on aikaa tai halua tehdä merkintöjä huvikseen tai vanhempien kiusaksi.

Merkinnöistä on iloa koulutyössä, jos vanhemmat seuraavat niitä päivittäin ja ottavat ne puheeksi lapsensa kanssa. Oma tavoitteeni kodin ja koulun yhteistyössä on se, että vanhemmat kokisivat opettajan olevan samalla puolella heidän kanssaan, tavoitteena aina lapsen paras.

Parhaansa yrittävä opettaja

Julkaisemme kirjoituksen

poikkeuksellisesti nimimerkillä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat