Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Päihtynyttä äitiä ei tavoitettu

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Mielipidesivulla (HS 10.12.) kirjoittaja kertoi ilmoittaneensa hätäkeskukseen vahvasti päihtyneestä äidistä ja huonokuntoiselta vaikuttaneesta lapsesta. Kirjoittajan mukaan hätäkeskuksessa ei suhtauduttu tilanteeseen vakavasti ja sieltä oli ilmoitettu, että sillä oli hoidettavanaan kiireellisempiäkin asioita.

Keravan hätäkeskus otti tapahtumaan liittyviä useita hätäpuheluita vastaan tiistaina. Tallenteiden perusteella hätäkeskuspäivystäjä on käsitellyt puhelut oikein ohjeistuksia noudattaen. Ilmoituksesta tehtiin riskinarvion perusteella poliisin B-kiireellinen hälytystehtävä.

Päivystäjä ei sanonut, että hätäkeskuksella olisi kiireellisempääkin tehtävää, vaan totesi, että poliisilla oli juuri sillä hetkellä ruuhkaa ja partio tulisi vapautuessaan paikalle. Poliisilla oli juuri tuohon aikaan paljon kiireellisiä tehtäviä. Siksi tehtävä siirrettiin odottamaan partioiden vapautumista. Samaan aikaan keskus teki asiasta lastensuojeluilmoituksen. Poliisin partio meni vapauduttuaan paikalle, mutta äitiä ei enää tavoitettu. Kansalaiset toimivat oikein soittaessaan hätänumeroon 112.

Vesa Seppä

johtaja, Hätäkeskuslaitos,

Keravan hätäkeskus

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat