Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Moskeija on avoin kaikille

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Resalat Islamilaisen yhdyskunnan puheenjohtaja Paula Kemell (HS Mielipide 5.12.) otti kantaa HS:n juttuun suurmoskeijasta (1.12.). Hän väitti, ettemme olleet pyytäneet tavata heitä moskeijahankkeen tiimoilta.

Olemme keskustelleet hänen ja Abbas Bahmanpourin kanssa eri tilanteissa pyytäen tapaamista. Olemme lähestyneet myös sähköpostitse (30.6. ja 17.8.) ja pyytäneet tapaamista. Emme ole saaneet vastausta. Sähköpostit ovat tallella.

Myös Suomen islamilaista neuvostoa Sineä koskevat väitteet ovat virheellisiä. Kun asia oli valmis kerrottavaksi, siitä on keskusteltu Sinen hallituksen ja neuvoston kokouksissa luottamuksellisesti, kuukausia ennen asian julkistamista.

Olemme valmiita tekemään yhteistyötä kaikkien islamilaisten yhteisöjen kanssa, eikä Resalat ole siitä poikkeus.

Olemme tuoneet selvästi ilmi, että kyseessä on sunnimoskeija, joka on avoin kaikille. Keskusmoskeijan uskonnollinen linja tulee olemaan islamin keskilinja. Tavoitteena on edistää rauhaa ja vuoropuhelua

Kokonaisuutta tulee hallinnoimaan suomalainen säätiö. Sen hallinnossa on myös muita kuin muslimeja.

Rahoittajien motiivina on islamin mukainen hyväntekeväisyys, joka jää historiaan. Rahoituslähteistä aiomme tiedottaa vastedeskin avoimesti, ja olemme valmiita ottamaan rahoitusta vastaan kaikilta, jotka eivät aseta ehtoja rahan antamiselle.

Anas Hajjar

puheenjohtaja

Suomen islamilainen neuvosto (Sine)

Pia Jardi

hankkeen vetäjä

Monitoimikeskus ja moskeijahanke

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat