Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lipputoimistojen sulkeminen ihmetyttää

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

VR-yhtymä vähentää juna-asemien lipputoimistojen määrää radikaalisti. Totta on, että asiakasmäärät ovat vähentyneet, osittain pakosta, kun yhä harvemmilla asemilla ylimalkaan myydään lippuja.

Näppäräsormisten nuorten on helppo ostaa lippuja automaateista. Vanhoille se tuottaa usein vaikeuksia. Korkeasta iästäni huolimatta matkustan usein junalla, mutta en ole vielä onnistunut saamaan haluamaani lippua hipaisuohjatusta automaatista. Tuskinpa olen ainoa, jonka käsi ei ole tarpeeksi vakaa.

Kannattaa myös muistaa erikoisliput. Esimerkiksi kausi-, alennus-, makuupaikka-, autojuna- ja ulkomaanliput on paljon helpompi ja turvallisempi ostaa asiantuntevalta ja kokeneelta lipputoimiston myyjältä.

On aika poikkeuksellista, että yritys pyrkii pääsemään väen väkisin eroon tuotteensa myyntitoiminnasta ja tähän työhön hyvin kouliintuneesta henkilöstöstään.

Myönnettäköön, että muuttuneessa tilanteessa lipunmyynnin lopettaminen useilla VR:n pienillä asemilla on ollut perusteltua. Nyt VR-yhtymä on kuitenkin säästämisinnossaan mennyt niin pitkälle, että siitä on haittaa kasvavalle määrälle asiakkaita ja uskoakseni lopulta myös VR-yhtymälle itselleen.

Kaikkein kummallisinta on, että lipunmyynti aiotaan lopettaa Pasilan asemalla, jonne lipputoimistoa varten on rakennettu hyvät tilat ja asiakkaita on jatkuvana virtana. Sitä paitsi palvelu on ollut hyvää ja jonot lyhyet.

On myös aika merkillistä, ettei Itä-Suomeen jäisi yhtään ainoata VR:n lipputoimistoa.

Pentti Kauranen

Karjaa

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat