Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hallitus ei leiki turvapaikkapolitiikalla

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Akatemiaprofessori Martti Koskenniemi (HS 12.12.) pitää hallituksen uutta turvapaikkapoliittista ohjelmaa perussuomalaisten mediatemppuna. Hallitus ei puuhastele millekään puolueelle kannatushyppyjä vaan kantaa vastuuta maamme turvallisuudesta ja tulevaisuudesta. Poikkeuksellisessa tilanteessa tarvitaan poikkeuksellisia päätöksiä, koska valtion ensisijainen tehtävä on huolehtia kansalaistensa hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Tällä viikolla eduskunta päättää ensi vuoden budjetista. Sisäiseen turvallisuuteen ja oikeuden hoitoon hallitus lisäsi 50 miljoonaa euroa. Vastikään hallituspuolueet sopivat lisäksi 300 000 määrärahasta paikallispoliisille vastaanottokeskusten ympäristön turvaamiseen ja 500 000 eurosta Suojelupoliisille.

Suomi ei ole aikaisemmin joutunut tilanteeseen, jossa kymmeniätuhansia ihmisiä hyvin vastakkaisesta kulttuuritaustasta vyöryy maahamme. Historia osoittaa, että isojen väestönsiirtojen kanssa kyse ei ole leikistä. Hallitus ymmärtää tämän ja julkaisi 80 toimenpiteen ohjelman hallitsemattoman maahantulon pysäyttämiseksi.

Mika Niikko

kansanedustaja (ps)

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat