Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tilakeskus julkaisee koulujen kuntotietoja verkossa

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Veronika Honkasalo ja Silvia Modig kirjoittivat (HS Mielipide 14.12.) muun muassa asiakirjapyynnöistä, jotka liittyivät Helsingin kouluverkkotarkasteluihin vuonna 2014. Jere Santala kirjoitti samasta aiheesta aiemmin (HS Mielipide 7.12.).

Koulurakennusten kunnosta vastaa kiinteistöviraston tilakeskus. Kouluverkkotarkasteluja varten opetusvirasto ja tilakeskus kokoavat yhteistyössä verkkosivustot, joilla julkaistaan kaikki julkiset koulurakennusten kuntotiedot heti tarkastelun alkaessa.

Esimerkiksi nyt käynnissä olevan Vuosaaren kouluverkkotarkastelun osalta kaikkien alueen koulujen kuntotiedot ovat sivustolla www.edu.hel.fi/palveluverkko.

Toisin kuin Honkasalo ja Modig kirjoittivat, tilakeskus on lähettänyt kaikki julkiset asiakirjat niitä pyytäneille kuntalaisille. Ensisijaista kuitenkin on, että kaupunki on kehittänyt palveluverkkoprosessia niin, että kaupunkilaisilla on mahdollisuus ottaa kantaa suunnitelmiin useassa vaiheessa ja kaikki asiaan liittyvä tieto on sitä tarvitsevien saatavilla helposti ja avoimesti.

Sari Hildén

kiinteistöpäällikkö

kiinteistöviraston tilakeskus

Helsingin kaupunki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat