Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Parkkipaikkoja kaavoitetaan tarpeeksi

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Espoolainen kaupunginvaltuutettu Ulla Palomäki (kok) vaatii Espoota kaavoittamaan lisää tilaa parkkipaikoille ja luopumaan aluepysäköintikiellosta. Hän perustelee tätä sillä, että muuten asukkaiksi ei valikoidu kovin varakkaita ihmisiä (HS 14.12.).

Pääkaupunkiseutua ei voi kehittää siten, että naapurikaupungit kilpailevat keskenään hyvätuloisimmista asukkaista. Kaupunkisuunnittelun ei tule perustua siihen.

Lisäksi espoolaiset hyötyvät erityisen paljon investoinneista julkiseen liikenteeseen, sillä Espoon julkinen liikenne on naapurikaupunkia Helsinkiä huomattavasti suppeampaa. Kaupunki kasvaa rivakasti, jopa neljällä tuhannella asukkaalla vuodessa, jolloin monipuolisen liikenteen tarve korostuu.

Juuri valmistuneessa Espoon pysäköinninkehittämisohjelmassa painotetaankin joukkoliikenteen tärkeyttä. Ei ole myöskään mitään näyttöä siitä, että investoinnit julkiseen liikenteeseen heikentäisivät alueen houkuttelevuutta hyvätuloiselle väestölle. Eihän se estä ketään ajamasta omalla autollaan. Ruuhkat päinvastoin vähenevät, kun monet liikkuvat julkisilla.

Antti Koskela

Helsingin Sdp:n varapuheenjohtaja

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat