Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lentokoneruoka on aivan liian kallista

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliitto MTK ja Suomen elintarviketyöläisten liitto SEL vaativat Finnairin lennoille kotimaista ruokaa (HS Talous 14.12.).

Monien maiden kansalliset lentoyhtiöt onkin valjastettu maansa ruoan menekinedistämiseen tarjoamalla lentoasiakkaille ilmaisia tai ainakin huokeita aterioita.

Suomessa tämä mahdollisuus on jätetty käyttämättä. Ruokailu Finnairin lennoilla on menossa ihan päinvastaiseen suuntaan. Se johtuu tolkuttomasta hinnoittelusta. Koneessa tilattu sämpylä tai wrap pienen punaviinipullon kanssa maksaa 14–15 euroa. Samanlaisen annoksen saa monelta muulta eurooppalaiselta lentokentältä (esimerkiksi Heathrow, Schiphol ja Bryssel) alle viidellä eurolla.

Palatessani vastikään Finnairin uudella hienolla koneella Lontoosta Suomeen yli puolella ympärilläni istuneista olikin mukana omat, lähtökentältä ostetut eväät.

Suomesta Eurooppaan lennettäessä tämäkään ei toimi, koska Helsinki-Vantaan lentokentän ruoka on hinnoiteltu yhtä tolkuttomasti kuin lentokoneissa.

Petri Ollila

Espoo

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat