Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

En halua syödä elokuvissa

Mielipide
 
Helsingin Sanomat

Kuulin uutisista joulun aikaan, että me elokuvissakävijät haluamme nyt myös ruokailla ja juoda olutta elokuvissa. Finnkino suunnittelee mullistusta elokuvien katseluun ja laajentaa konseptia ravintolan suuntaan.

Jo nyt voi huonolla tuurilla saada viereensä XXL-kokoisella popcornsammiolla ja juomalla varustetun katsojan, joka äänekkäästi puputtaa ja ryystäilee. Voin kuvitella sitä melskaamista, jota tämä tulevaisuuden visio tuo mukanaan: syödään hampurilaisia, juodaan olutta, juostaan vessassa ja lätistään. Jos leffa ei kiinnosta, räplätään puhelinta. Sitä tapahtuu jo nyt.

Tässä visiossa elokuva ei enää ole se lumottu maailma, johon voi rauhassa upota ja unohtaa muun. Sekä elokuvan että syömisen nautinto kärsii. Porukka, joka ei osaa katsoa elokuvia syömättä, myös lihoo.

Se, mikä sopii drive in -ulkoilmateatteriin, ei sovi elokuvateatterin seinien sisälle. Toivon hartaasti elokuva-alalle uusia yrittäjiä, jotka antavat meidän elokuvan ystävien keskittyä olennaiseen – ja mennä vasta sen jälkeen ravintolaan.

Leena Laurila

Turku

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat